Velkommen til Anders Johansen-Bain snedker

Anders Johansen-Bain Snedker er en forholdsvis nystartet virksomhed, dog, med mange års erfaring fra byggebranchen. Vi udfører alt snedkerarbejde og tømmerarbejde lige fra mindre vedligeholdelse og istandsættelse, til større renoveringsopgaver, tilbygninger og entrepriser. Vi løser opgaver for private kunder, store og små erhvervsvirksomheder, institutioner, boligforeninger samt for ingeniører og arkitekter.

Vores kendetegn er, at vi går op i god kvalitet, og det er vigtigt for os at du som kunde, får en god oplevelse, når du har valgt vores virksomhed. Det er vigtigt for os at vi bliver set som en virksomhed der har styr på det, og at kvaliteten er i top i det vi laver.

At der er ryddet op efter os når vi går fra et hjem, forlader en byggeplads eller boligforening m.m. Vores kunder skal kunne regne med os, og bruge os som sparringspartner hvis de har brug for det. Vores motto er god reklame er den bedste reklame.

Opgaver der ligger udover det sædvanlige er også velkomne, da vores styrke ligger i at problemløse. Vi elsker at tage en udfordring op og udfordre vores viden og kreativitet, samt at søge information om løsninger af enhver art. En af vores største forcer er specieldesignet inventar. Vi ser et rum, udarbejder tegning og fremstiller inventar der passer til rummets muligheder. Så har du en ide du ønsker ført ud i livet, hjælper vi gerne med til at det kan blive en realitet.

Der er ikke en opgave som er for stor, eller for lille, vi har plads til alle, og alle vores kunder er vigtige for os. Ring gerne for tilbud, eller hvis der er noget du ønsker svar på, eller er i tvivl om.

Telefon: 30 33 88 14

Vi udfører blandt andet:

  • Isætning af nye vinduer og døre, samt reparation/renovering af eksisterende.
  • Ny terrasse eller udskiftning af de rådne dele.
  • Udskiftning af tag, eller en opfriskning med nye vindskeder.
  • Renovering og udskiftning af gulve lige fra klikgulv til sildebensparket.
  • Montering af standardkøkkener samt fremstilling og montering af specialfremstillede snedkererede køkkener. Med brugbare detaljer og bordplader samt fronter efter tiden eller solide klassikere.
  • Hi-Macs er et akryl-produkt (lige som Corian) som vi også arbejder med, det kan f.eks. bruges til køkkenbordplader og badeværelsesmøbler.
  • Fremstilling og opsætning af inventar som Indbygningsskab, reoler og skuffedarier til private, butikker, udstillinger og erhverv hvor det hovedsaligt er vægpaneler, udstillingsmontre, hylder, borde, reoler og diske.

Ved at vælge os som snedker, bliver myten om dårligt håndværk lagt til grunde, og det vil vise sig at dansk håndværk er i den særklasse som det er sagt ude i verden.