Entreprise

Trøjborggade

På denne opgave var jeg som Hovedentreprenør med fra den første tanke, til projektet var færdigt.

Kunden ønskede sig en tagterrasse. Med hans ideer, en basal arkitekt tegning og min beskrivelse, gik han til kommunen. Da projektet var godkendt var vi 2 der bød på opgaven, og jeg var så heldig at få den.

Sammen udtænkte vi detaljerne og vendte dem med en ingeniør, der rettede dem til, så projektet kunne blive så godt som muligt. Med stillads, skrællede vi taget af og opbyggede et rum, med trappe ned til den eksisterende beboelse, en stue samt en tagterrasse.

Fruerlund

Denne Hovedentreprise blev udbudt til 3 firmaer, jeg var ikke den billigste entreprenør, men vandt på et udførligt tilbud hvor der ikke var nogle skjulte overraskelser.

Opgaven gik ud på at et nyindkøbt hus skulle friskes op så det passede til kundens ønsker. Renoveringen indbefattede nye gulve med gulvvarme, sammenlægning af rum, nyt bryggers, nyt køkken alrum. Velux vinduer i taget for bedre belysning. Etablering af ny facadedør og forandring af køkkenvindue.

Under hele renoveringen igennem har jeg ud over at være Hovedentreprenør, også været kundens sparringspartner i forbindelse med diverse valg af Inventar, gulv, lys m.m.

Abildgaardsgade

Denne Hovedentreprise var jeg selv med til at udvikle lige fra start (ide) til slut (udførelsen).
Opgaven gik ud på at renovere kundens badeværelse. På gulvet blev lagt klinker i sildeben, resten af badeværelset blev bygget op i Hi-Macs (samme materiale som Corian). Nyt sanitet med Vola armaturer, inventaret er tilpasset med hensyn til div. El og vvs Installationer, så pladsen bliver fuldt udnyttet.