Inventar

Dette badeværelsesmøbel er fremstillet for at optimere brugen af plade på et lille badeværelse, der er 6 egetræs skuffer som gemmer pa andet end plads til opmagasinering, der er installationer til vand, gulvvarme og el bag en skuffe der ikke er så dyb, men som i forvejen ikke kan komme så lange ud pga. toilettet, der var et ønske om rene linjer, så skufferne åbnes ved et let tryk, bordplade er fremstillet i Hi-Macs (et materiale magen til Corian) med en vask der er svejst i så der ikke er nogen overgange mellem vask og bordplade.

Badeværelsesmøbel i Hi-Macs

Dette badeværelsesmøbel er fremstillet for at optimere brugen af den ene væg i badeværelset optimalt, og fuldstændig efter familiens ønsker. Soklen er muret op med fliser, derpå er stillet et korpus udført i hvid melamin. For at give det lidt ekstra er der monteret skuffer i eg, fronterne er udført i sort mdf med finer af eg. Dette er bejdset til en røget eg farve og lakeret.

Bordpladen er fremstillet af Hi-Macs, som er et komposit materiale (som Corian), hvor vasken i samme materiale er svejst på og slebet til, så der ikke er nogen overgang. Hi-Macs har mange fordele og er let at holde.