Historien om AJB Snedker ApS

Mit navn er Anders Johansen-Bain (også̊ tidligere ejer af virksomheden A. T. Snedker). Jeg er uddannet snedker tilbage i år 2001, og har rigtig mange års erfaring inden for byggebranchen. Jeg er født med et kreativt gen, samt evnen til at aflæse mulighederne, når jeg kommer ind i et rum. En evne som mange af mine kunder og samarbejdspartnere heldigvis har gjort brug af igennem årene. Jeg er pertentlig og meget bevidst om hvad jeg står for, derfor vil nogle nok kalde mig lidt ”firkantet”, når det gælder om at gå på kompromis med min faglige viden. Det er vigtigt for mig, at det jeg laver og giver tilbud på, kan lade sig gøre og er i tråd med forskrifterne.

Jeg har tidligere været ansat i virksomheder, hvor jeg har prøvet lidt af hvert, hvilket har givet mig en kæmpe ballast, og som har gjort at jeg har styret flere byggeprojekter fra start til slut. Jeg har arbejdet på flere fredede og bevaringsværdige ejendomme. Derudover har jeg taget statens byggelederuddannelse. Denne uddannelse og de erfaringer som jeg har gjort mig gennem årene, gør firmaet Anders Johansen-Bain Snedker rustet til at tage udfordringer videre til næste fase i byggeriets mange afkroge.

Det er vigtigt for mig at vi altid leverer kvalitetsarbejde i top og gerne til konkurrence dygtige priser, og at vores tilbud er fyldestgørende, så du som kunde ikke er i tvivl om hvad som er inkluderet. Vi skal ikke nødvendigvis være de billigste på markedet her og nu, det er vigtigere at vi er nogen af de billigste i længden, hvis man prøver at regne tilfredshed og ro i maven med. Vi ønsker tilfredse kunder også̊ længe efter vi har forladt en opgave.

Min vision for virksomheden Anders Johansen-Bain Snedker, er at den skal vokse sig stor, med mennesket og kvalitet, på alle måder i fokus, både når vi tænker på vores kunder, men også̊ når vi tænker på vores ansatte. Så̊ målet er en anderledes virksomhed, hvor mennesket bag hammeren også̊ kan udvikle sig med opgaven. Jeg vil rigtig gerne på sigt, kunne favne unge der på en eller anden måde er blevet tabt i systemet, unge som har brug for at finde ud af at der er noget de kan, i stedet for at de havner på kanten af samfundet.